Epic-Auctions

Epic-Auctions is een online veiling bedrijf dat zich richt op vier categorieën: Agrarisch, Transport, Grondverzet en Bouw. Het bedrijf is opgericht in 2013 en heeft sinds dat jaar een stormachtige groei doorgemaakt. Inmiddels zijn ze gevestigd in Leende en Breda. Maandelijks brengen regionale inbrengers hun goederen en machines naar deze terreinen, waar Epic-Auctions er voor zorgen dat deze zo net mogelijk op hun website komen te staan. Wanneer deze machines ‘gekaveld’ zijn, gaat de veiling online en kunnen kopers van over heel de wereld bieden op deze machines. Wanneer de veiling sluit worden de machines opgehaald, en begint het weer van voor af aan.

Over de samenwerking

Begin 2020 kwam Frans Maas, algemeen directeur bij Epic-Auctions, bij ons aan met de vraag of wij hen konden helpen met de online marketing activiteiten. Het bedrijf was de laatste jaren ieder jaar enorm hard gegroeid en er werd veel geïnvesteerd in online marketing. Waar dit precies naartoe ging maar vooral wat er voor terug kwam was niet helemaal duidelijk. Aan ons de taak om dit proces helder in kaart te brengen, te verbeteren en te verbreden. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder en zijn we nog maandelijks verbeteringen aan het uitvoeren die bijdragen aan de groei van Epic-Auctions. Hier lees je meer over wat we het afgelopen jaar hebben gedaan en wat hier de resultaten van zijn geweest.

Wat we met Epic-Auctions
bereikt hebben?

Eerder verschenen er al drie blogs op onze website met hierin de resultaten van onze samenwerking.
Deze vind je hier:

Frans over onze samenwerking:

We hebben Tiger Media breed ingezet in het proces “van lead naar bieder en koper”. Vanuit een goede probleemstelling zijn de eerste resultaten van website verbetering, social media optimalisatie en digitaal adverteren zeer bemoedigd. Naast de kennis en kunde die Mattis laat zien is het daarnaast prettig samenwerken.