Zoekend naar een passende stageplek heeft Tiger Media mijn aandacht getrokken! Ik was op zoek naar een uitdagende, maar vooral leerzame stageplek. En laten we eerlijk zijn, een betere plek ga je niet vinden toch? Een jonge ondernemer als begeleider, die ontzettend gedreven is en alles op alles zet om zijn bedrijf een succes te laten zijn.

Ik ben Daimen van der Schenk, 20 jaar jong en studeer momenteel Commerciële Economie op Avans Breda. In mijn optiek is een commerciële instelling ontzettend belangrijk en zou iedere ondernemer hier over moeten beschikken, vandaar mijn studiekeuze! Met deze stage wil ik graag kennis maken met het commerciële werkveld en hoop ik veel te kunnen leren omtrent marketing.

Buiten mijn opleiding ben ik vaak te vinden in de sportschool óf kan je mij langs de weg vinden voor een rondje hardlopen. Naast mijn passie voor sporten, ben ik een liefhebber van goed eten en ga ik graag uiteten. In mijn ideale leven doe ik deze bezigheden toch echt het liefste in het buitenland uit. Want ja, ook reizen is iets waar ik ontzettend weg van ben!

Wisten jullie al dat ik houd van structuur en ontzettend fan ben van vormgeving? Oh, en dat ik hier vaak in doorsla? Dit zal tijdens mijn stageperiode zonder twijfel naar voren komen, laten we hopen dat Mattis hier niet gek van wordt…