Google Ads uitbesteden

Lijken jouw Google Ads campagnes maar niet van de grond te komen? Heb je het idee dat je veel te veel betaald en weinig resultaat haalt uit je budget? Vertrouw je SEA dan toe aan de specialisten van Tiger Media. Wij zorgen dat de juiste advertenties bij de juiste doelgroep terecht komt. 

Google Ads voor jouw bedrijf.

Het is heel belangrijk dat het doel van de campagne duidelijk is. Je kunt een campagne inrichten voor vijf verschillende doelen: sales, leads, webverkeer, remarketing, merkbekendheid en product- & merkoverweging. Samen met jou bepalen we een heldere doelstelling voor je campagnes, zodat we direct goed van start gaan met de juiste doelstellingen. 

Jouw Google Ads specialist

Als bedrijf ben je vast niet gestart om je tijd te besteden aan het maken van advertenties. Tiger Media is dat dus wel, al jaren lang! Dagelijks analyseren en optimaliseren wij campagnes voor onze klanten en zorgen ervoor dat de advertenties aansluiten op jouw doelgroep. Met ons specialisme in Google Ads zorgen wij ervoor dat we jouw bedrijf van klanten blijven voorzien.

In 4 stappen naar meetbare resultaten.

Kennismaking
Strategische Sessie
Uitvoering
Rapportage