Over Tiger Media

Jouw succes is ons succes

Met deze gedachten zetten wij onze laptops aan, volgen we elke klik en verdelen we de budgetten waarmee jij resultaat gaat zien. Het is ons fundamentele beginsel, 100% geven tijdens elk project om resultaat te behalen. We doen ons werk goed, of we doen het niet. Daarom zit je ook niet jaren aan ons vast met contracten. Nee, wij zorgen ervoor dat jij maandelijks een overzicht krijgt van jouw resultaten, zodat je maandelijks kunt beslissen of we de samenwerking voortzetten. Transparant, eerlijk, en met een wederzijdse drive om hard te groeien. 

Altijd inzicht waar jouw geld naartoe gaat
100% Transparant
Data-gedreven focus bij elke advertentie.
100% Meetbaar
Wekelijks meerdere contactmomenten.
100% Betrokken partner

Van passie tot specialisme

Het begin van Tiger Media werd 10 jaar geleden gelegd, in de tijd dat ik copywriter was voor JSR Media. Hier schreef ik content voor de grootste Facebookpagina’s van Nederland. Daardoor werd voor mij snel duidelijk welke content zorgde voor clicks en engagement. 

Toen ook het ondernemersgevoel in mij bleef roepen, startte ik met mijn eerste twee webshops. Om te concurreren met de grote spelers was het van groot belang dat de advertenties goed getarged waren: de basis voor Tiger Media was gelegd. De webshops werden een succes, doordat de advertenties getoond werden op het juiste moment bij de juiste personen. Weer riep het ondernemersgevoel. 

Ik startte een project bij een lokale ondernemer om meer website bezoekers te genereren. Het resultaat: een toename van 464% binnen een maand. De webshops werden verkocht en Tiger Media werd opgericht. inmiddels zijn we ruim een jaar verder, is het team gegroeid en zijn we dagelijks bezig met het beheren van advertenties voor meer dan 20 bedrijven.